Software

Wij werken voor alle onze softwareprojecten op eenzelfde gestructureerde manier. Dat wil zeggen dat we bij u langskomen voor een gesprek om de noden op te lijsten van de nieuwe te onwikkelen applicatie. Dat kan zowel een webapplicatie of andere windows toepassing zijn. Ook nieuwe Windows 8 apps behoren tot de mogelijkheden. Daar kan dan eventueel een mobile app bij ontwikkeld worden.

Vervolgens maken we een uitgebreide analyse die nogmaals besproken wordt en waarop verder de ontwikkeling start. Volgens het agile principe leveren we dan telkens op korte termijn een tussentijds product af zodat de klant kort op de bal kan spelen en direct feedback kan geven. Dit principe zorgt voor een vlotte samenwerking tussen ontwikkelteam en klant. Nadat de klant uiteindelijk een acceptance test heeft voltooid, leveren we het product af met een opleiding en grondige documentatie.

Samen gaan we op zoek naar de juist succesformule om uw bedrijfstoepassinge zo efficiënt mogelijk te maken!

Bent u overtuigd? Geef ons een seintje via onze adresgegevens of via ons contactformulier.

Consultancy

Haesen IT wil met consultancy zijn klanten optimaal adviseren bij het gebruik van software toepassingen. Algemeen advies en implementatie van diensten, door een objectieve en onafhankelijke kijk op de situatie, biedt een meerwaarde voor elk bedrijf!

Wil u een kleine of grote applicatie voor het automatiseren van uw bedrijfsprocessen? Het kan allemaal bij Haesen IT! Er wordt rekening gehouden met de functionele wensen van de klant en op die basis wordt een analyse en een overeenkomstige programmatie mét inspraak gemaakt!

Wilt u bijvoorbeeld ook mee zijn met de recentste ontwikkelingen in social media land? Wij kunnen u daarbij helpen.

Social media (web 2.0) zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube en andere leuke gadgets zoals Google Maps of Bing Maps kunnen uw publiciteit en naamsbekendheid flink verhogen! Voor ons is het een klein kunstje om deze eyecatchers te integreren in uw website of programma.

Contacteer ons

Op zoek naar een developer?

Neem contact met ons op voor de tarieven van een Freelance .NET Developer, dit kan zowel voor korte- als langetermijnprojecten.

Contacteer ons