Web development

Een website of webapplicatie ontwikkelen is niet zomaar een design vertalen naar code. Het moet een perfecte match zijn tussen een mooi design en een makkelijke en herkenbare functionaliteit. In dat opzicht werken wij steeds met de laatste webstandaarden waaronder HTML5, CSS3, PHP, JQuery, MySQL, WordPress, Umbraco, .NET, SQL Server enzovoort.

Wij gaan van A tot Z te werk voor al onze projecten, dus ook voor een nieuw te ontwikkelen website. Dit gaat van intakegesprek tot oplevering & nazorg. Zo zorgen we ervoor dat uw nieuwe website goed scoort in de zoekmachines. Zo staat uw platform klaar om eventueel later nog meer SEO optimalisaties te gaan doen bij gespecialiseerde bedrijven.

Wil je naast een website ook nog meer integratie en koppelingen met andere (bestaande) systemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want dat is namelijk onze specialiteit. Met dit soort maatwerk onderscheiden we ons van onze concullega’s. Dit kan gaan van importeren van producten, vacatures, agenda’s, etc…

Responsive webdesign

Doorgaans wilt u dat uw site bereikbaar en toegankelijk is op elk soort browser, any device. Wij zorgen ervoor dat dit het geval is. Zowel op desktop-pc’s als smartphones en/of tablets zal uw website er goed uitzien. Dit doen we door ons design responsive te maken, dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan het toestel en scherm. Op die manier wordt de layout mooi herschikt en beschikt elke surfer over een unieke gebruikservaring.

Mobiele websites

Bent u er echter van overtuigd dat je potentiƫle klanten voornamelijk op een mobiel toestel surfen? Dan is de kans groot dat je hen een aangepaste website wilt laten ervaren. We kunnen perfect een mobiele site ontwikkelen waarvan de content eventueel zelfs anders is dan de desktopversie van de website. Dat hoef niet, maar dat kan.

Bijhorend gaan we voor dit soort websites diep in detail om de performantie van de website te blijven garanderen. Een gebruiker op een smartphone kan namelijk hoegenaamd niet geĆÆnteresseerd zijn in grote foto’s, maar mogelijk misschien wel om meteen te kunnen bellen door op een icoontje op de website te klikken?
Wij zorgen voor advies en begeleiding hierin.